Home -Traineeship Ondernemen

Over het Traineeship Ondernemen

Ondernemer worden? Dat leer je niet tijdens je opleiding, maar door het gewoon te doen. Tenminste, dat zegt iedereen. Voor de helft klopt dit. Want begin je een bedrijf of startup zonder de juiste basiskennis? Dan weet je één ding zeker: je gaat enorm veel energie en tijd verliezen aan organisatorische rompslomp. Tijd en energie die je dus níet steekt in het succesvol maken van jouw startup. Zonde. En onnodig.

Tijdens het Traineeship Ondernemen begeleiden wij jou in het succesvol maken van jouw startup. Dat doen we vanuit de kennis en vaardigheden die we hebben geleerd tijdens de KMA officiersopleiding. Ja, dat lees je goed. Aanstormende ondernemers kunnen heel veel leren van een aantal militaire grondslagen. Door strategisch te leren denken verklein je de risico’s en vergroot je de kans op succes. En dat geeft je een uitstekende basis voor een succesvol bedrijf.


lees meer

Het Programma

Het curriculum van het Traineeship Ondernemen bestaat uit vier onderdelen, voorafgegaan door een pittig toelatingsassessment van twee weken.

De aftrap: het TOELATINGSASSESSMENT
Twee weken lang je mentale en fysieke grenzen oprekken,durf jij dat aan?

De aspirant-trainees die het beste scoren tijdens het assessment stromen door naar het Traineeship en starten met de BASISVAARDIGHEDEN
Met een investering van 20k op zak en je eerste opdracht: schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel.

Vervolgens ga je op bezoek bij de INSPIRATORS
Gluur mee over de schouders van DGA’s en leer uit de praktijk. Ondertussen bouw je verder aan je startup.

Uit de inspirators kies je een mentor en je stoomt door naar de GROEIFASE
Acht maanden lang heb je de tijd om jouw onderneming duurzaam en succesvol te maken. Hierbij begeleiden we je steeds.

Tot slot de EINDPRESENTATIE & EVALUATIE
Hoe levensvatbaar is jouw startup nu? Welke groeikansen heeft jouw business? GO of NO GO? Krijg je groen licht, dan nemen we je op in onze startupgroep en gaan we samen op zoek naar extra investeerders.

lees meer

Ontdek en verleg je grenzen tijdens ons

Tweeweekse Assessment

Het volgende assessment start op 7 juni 2021

Onze blog

Maak kennis met succesvolle cases, onze inspiratiebronnen en lees ervaringen van trainees


Contact

Heb je nog vragen over het traineeship of het curriculum? Check onze FAQ. Heb je een andere vraag, of wil je ons persoonlijk spreken? Stuur ons een bericht via het formulier en we nemen binnen 48 uur contact met je op.